Teknisk IT-specialist Workday [Sweden]


 

Vår kund växer snabbt och står inför en lång och spännande resa med aktuella samhållsnyttiga projekt.
På denna resa spelar IT en väsentlig roll och för närvarande söker vi en driven och engagerad specialist på systemet Workday. Vi erbjuder ett konsultuppdrag på 6-8 månader för att sedan gå över som fast anställd direkt hos vår kund.

Vi behöver förstärkning till vår kunds team som jobbar med IT-förvaltning av Workday.

Önskade kvalifikationer:
Vi söker en person med kunskap och erfarenhet av integration, access och konfigurering av Workday. Du är strukturerad och trivs med att jobba i team, är driven, serviceinriktad och delar gärna delar med dig av ditt kunnande.
Idag har vi ett samarbete med en extern part för utveckling/rättning av integrationer mm i Workday, men målet är att vi ska kunna göra mer och mer själva.
Det är bra om du har övergripande kunskap om AD och ADFS
Erfarenhet av ServiceNow och Jira är ett plus.
Bakgrund: Systemvetare eller liknande utbildning
Önskad placeringsort: Linköping eller Stockholm

Innan anställning kommer du genomgå en extra säkerhetsintervju med bakgrundkontroll och det krävs även svenskt medborgarskap.

Visst låter detta som ett spännande uppdrag?

Urval sker löpande så sök redan i dag. Vi behöver en ansökan inkluderat ett CV som matchar vår kunds önskemål. Varmt välkommen att höra av dig till
annika.svanstrom@nxtinterim.se - 070-750 25 25 eller ola.brunstorp@nxtinterim.se 0709-14 26 27
NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen. Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi, Sälj Marknad och vi har 20 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder våra konsulter bl a sjukförsäkring, remote-arbetsplatser och flera andra förmåner som förgyller deras vardag. Vid projektanställning tillämpar vi kollektivavtal


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال